Schietpartij Groningen

9 juli 2022 2016 uur. Dat bevestigt de politie op Twitter.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden.

. De politie hield een verdachte aan. Daar trof de politie de 50-jarige man. Daarbij is een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt.

19 hours agoSchietpartij Groningen. 16 hours agoOp sociale media van Twitter tot Dumpert doet de video intussen de ronde. 18 hours agoDrie gewonden na schietpartij in Groningse binnenstad.

Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Volgens de politie is er meerdere keren. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Drie mensen gewond met video Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. Omstreeks 1957 uur werden meerdere politie-eenheden drie ambulances en de traumahelikopter met spoed opgeroepen naar de Haddingestraat.

1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Schietpartij in centrum Groningen. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt.

Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Ambulance Groningen Politie Schietpartij bij de Boeg in Lewenborg. The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver.

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto. Schietpartij in centrum Groningen. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. 15 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige.

De man werd met ernstige. Dat meldt de politie. De aanloop van dik veertig seconden naar de schietpartij.

Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

Jongen19 raakt gewond update 15 januari 2022 2334. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Er zou meerdere keren zijn geschoten.

Schietpartij in centrum Groningen. De schutter is aangehouden. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten gewond. 20 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Groningen - Aan de Boeg in Groningen heeft zaterdagavond rond 2200 uur een schietincident plaatsgevonden.

Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Van het incident is een filmpje gemaakt. 12 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

Schietpartij in centrum Groningen. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen. Screenshot van het filmpje van de schietpartij in de Haddingestraat op het moment dat de schutter afdrukt.

Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie. Een van de mannen valt na te zijn getroffen op straat neer.

De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. 18 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel